– Silkroad Online Phbot Süre Yükleme & Yeni Hesap Açma Nasıl Yapılır – #vsro #silkroadonline

Arex Online | 60 Cap Only CH | Old School | Long Term | G.O 08.03.2024

selo251

Administrator
Admin
bynogame Sitesinden Satın Alacağınız Phbot Ürünleri ve Sbot Ürünleri Otomatik E-Pin Kodu olarak Teslim Edilmektedir. Size Teslim Edilen Bu E-Pin Kodları ile İster Yeni Bir Hesap Açın, İsterseniz Var olan Bot Hesabınıza Süre Yüklemesi Yapın Fark Etmez.

PhBot E-Pin Kullanma: Linke Tıklayın Bu sayfaya giriş yapınız. >> https://phbot.org/phbot/redeem/ << Açılan Sayfada En üstteki 2 kutucuğa, Yeni Phbot Hesabı Açacaksanız Eğer, Güncel Aktif Olan Bir Mail Adresi Yazınız. Unutmayacağınız Bir Mail Adresi Yazınız. Phbot Hesap Bilgileriniz Otomatik Sistem Tarafından Yazmış olduğunuz Mail Adresinize ileticektir. Var Olan Herhangi Bir Phbot Hesabınıza Süre Yüklemesi Yapacaksanız Eğer, Daha önce Kayıt Yaptırdığınız Veya Yeni Hesap Açtığınız Mail Adresinizi Yazarak Süre Yüklemesi Yapabilirsiniz.

Alttaki 3/4 kutuya sırası ile bizden satın almış olduğunuz Kart ID (kısa olan) ve Kart Şifresini (uzun olan) E-Pin Kodunu yazıp son olarak en altta yer alan “Kurtar Redeem” butonuna tıklayınız işleminiz tamamlanacaktır.

phbot-epin-yukleme.jpg




Not: Sadece ilkkez Kayıt olan, ilkkez Phbot Hesabı açan E-Mail Adreslerine ID ve PW gelir. Daha önce Kayıt olduysanız, Phbot Hesabınız varsa, Süre Yükleme işlemi Yapılır. E-Mail Adresinize Süre Yükleme işlemi ile ilgili E-Mail Gelir Sadece. Şifrenizi veya ID’nizi Unuttun iseniz, Şifre Sıfırlama Yapabilirsiniz.

Phbot Şifre sıfırlama veya Phbot ID Sıfırlama Nasıl Yapılır?

1: ilk olarak Phbotun Resmi Sitesine Giriş Yapalım.. https://phbot.org/

2: Sol Üst menüden “Account” Yazan Yere Tıklayalım. Açılan Küçük Pencerede “Password Reset” Yazan Yere Tıklayın.

phbot-sifre-sifirlama.jpg


3: Açılan Sayfada, Phbota Kayıtlı olan E-Mail Adresimizi Yazıyoruz. Ben Robot Değilim Kutucuğunu işaretliyoruz, Altta Bulunan Reset Butonuna Basıyoruz.

phbot-sifre-sifirlama-2.jpg


4: E-Mail Adresimize Bir kaç DK içinde Bir Şifre Sıfırlama Onay Linki Gelecek. Gelen Bu uzun Linki Kopyalayıp Tarayıcımıza Yapıştırıyoruz, Enter Basıyoruz. Şifre Sıfırlama için Onay vermiş oluyoruz. Bir kaç DK içinde Yeni Bir Mail Gelecek. içerisinde Yeni PHbot ID ve PHbot Şifreniz olucak.

Silkroad Phbot Kalan Süremi Nasıl öğrenirim, Phbot Süre Kontrol etme Nasıl Yapılır?

Phbot Hesabınıza Yüklediğiniz Sürenin Eklenip Eklenmediğini, veya Güncel Kalan Phbot Sürenizi Öğrenmek için, Phbot Programını açın. Hesabınıza Giriş Yapın. Giriş Yaptıktan Sonra Altta You Have xx days Yazar. Burda Kalan mevcut Sürenizi Görebilirsiniz.

Phbot-Sure-Kontrol-etme.jpg
 

Üst