120 Cap 04.09.2026 / RawSro 120 cap Büyük açılış / Aweken- FGW- JOB CAVE System/ EU-CH JOB SISTEM

RawSro

Yeni üye
YENİ KULLANICI
Açılış Tarihi
04.09.2026

rawsroafis.png

RawSro

🔥 RawSro - Şu Ana Kadar Oynadığım En Dengeli ve Emek Verilmiş Sunucu! 🔥
Oyuncu adım: efendi1

Selam Silkroad ailesi! 👋

Yıllardır özel sunucu oynuyorum, bir sürü sunucu denedim ama RawSro gerçekten farklı bir yerde duruyor. Ekip lafı değil işi konuşturmuş, bunu paylaşmadan geçemedim.

🎯 İlk İzlenim: "İn Game Yok - Pay Yok - Yardım Yok!"
Bu slogan havada kalmıyor, gerçekten öyle. Admin müdahalesi yok, herkes aynı çizgiden başlıyor. Rekabet gerçek, emek gerçek, kazanç gerçek.

⚡ Neden Bu Kadar Beğendim?

1. Rate'ler Tam Kıvamında

120 cap / Degree 12, 100x exp (101 lv'ye kadar), 30x SP, 10x drop-gold. Ne AFK bot gibi anında level atlıyorsun ne de aylarca aynı yerde debeleniyorsun. Tam "oynanabilir" bir tempo.

2. Job Sistemi Gerçekten Derin
Kervan, Job Cave, Job Honor Cave, Job Wanted, Job Karkadan, Job Princess Miyene... Onlarca alt sistem birbirine bağlı çalışıyor. Hunter/Thief/Trader kıyafetleri 5 kademeli, her seviyede gerçek bir güç artışı hissediyorsun. Sıradan bir "job sistemi var" değil, tam bir ekonomi.

3. Cebinden Para Çıkmadan Rekabet Edebiliyorsun
İlk girişte 800 Gift Silk hediye veriyorlar, üstüne:

• Job Honor Cave → günlük 200 Gift Silk
  • Kervan satışı → günlük 40 Gift Silk
  • Haftalık Thief-Hunter Rank → 100-300 Gift Silk
  • B.A. CTF Flag ödülleri
Yani gerçekten emek verirsen pay-to-win oyuncularla aynı seviyeye geliyorsun. Bu günümüzde nadir bulunan bir şey.

4. Etkinlikler Sürekli Canlı Tutuyor
Temple Random Map Event, White Knight Event, DW Job Cave Unique War... Her gün yapacak farklı bir şey var, hiç sıkılmıyorsun.

5. Uzun Vadeli Hedefler Var
FGW ve Sun serisi eşyalar 2-3 aylık bir hedef koyarak seni oyuna bağlıyor. "Bugün ne yapsam" değil "şu hedefe ne kadar kaldı" diye düşünüyorsun.

6. Küçük Ama Zevkli Detaylar
Stall sistemi ile pasif silk kazanıyorsun, üstüne her gece 23:59'da sürpriz çekiliş var. Bu tür küçük detaylar sunucuya gerçekten emek verildiğini gösteriyor.

🏆 Sonuç

Eğer;
✅ Adil bir rekabet istiyorsan,
✅ Emeğinin karşılığını almak istiyorsan,
✅ Uzun soluklu, iyi kurgulanmış bir sunucu arıyorsan,

RawSro tam sana göre. Ben denedim, pişman olmadım, hâlâ oynuyorum. Sen de dene, gel bu ailenin bir parçası ol! 🗡️⚔️🛡️

Görüşmek üzere savaş alanlarında! 💪

Oyuncu adım: efendi1

Oyun güzel ve kaliteli oynamanızı tavsiye ederim katılımcı yani online oyuncu sayısında gayet yüksek geleceği parlak bir pvp server

Nick=MaRaSLee

Geri
Başa dön