- İstatistikte sabit
GamePVPs’den Silkroad Sunucularına Özel Tanıtım Desteği
Exclusive Promotion Support for Silkroad Servers
GamePVPs’e Yer Verin, Sabit Görünürlük Avantajlarından Yararlanın
Feature GamePVPs on Your Website and Receive Permanent VisibilityWeb sitesinde GamePVPs logosuna veya faviconuna bağlantı veren Silkroad sunucuları, doğrulama sonrasında aşağıdaki tanıtım avantajlarından ücretsiz olarak yararlanabilir. Ayrıca aşağıdaki Yorum Etkinliği’ne katılan sunucular da aynı avantajlardan yararlanır.
Silkroad servers that feature a linked GamePVPs logo or favicon on their website can receive the following promotional benefits after verification. Servers that take part in the Comment Activity below receive the same benefits.
Katılım Şartları
Participation Requirements- Aşağıdaki GamePVPs logo veya favicon seçeneklerinden sitenize uygun olanı kullanarak https://gamepvps.com adresine bağlantı verin.
Choose one of the GamePVPs logo or favicon options below and link it to https://gamepvps.com.
- Bu konuya yanıt vererek Silkroad sunucunuzun web sitesi adresini paylaşın.
Reply to this thread with your Silkroad server website address.
GamePVPs bağlantısı kontrol edildikten sonra sabit gösterim haklarınız aktif edilecektir.
Your permanent promotion benefits will be activated once the GamePVPs link has been verified.
Yorum Etkinliği
Comment ActivityBacklink iş birliğine ek olarak, anlaşma yaptığımız sunucu sahipleri oyuncularını GamePVPs’teki sunucu tanıtım konusuna oyun içi nickname’leriyle yorum yapmaya davet eder. Oyuncuların gerçek yorumlarıyla hareketlenen konular Trend sayfasında ve anasayfa istatistiklerinde doğal olarak öne çıkar; bu etkinliğe katılan sunucular yukarıdaki tanıtım avantajlarından da yararlanır.
In addition to the backlink partnership, partnered server owners invite their players to comment on the server’s promotion thread on GamePVPs using their in-game nicknames. Threads that come alive with genuine player comments naturally stand out on the Trend page and in the homepage statistics, and servers taking part in this activity also receive the promotional benefits listed above.
Nasıl işler? How it works
- Bu konuya yanıt vererek veya yönetime mesaj göndererek yorum etkinliğine katılmak istediğinizi bildirin.
Reply to this thread or message the staff to let us know you want to join the comment activity.
- Oyuncularınızı sunucunuzun tanıtım konusuna oyun içi nickname’leriyle yorum yapmaya davet edin (Discord, web sitesi veya oyun içi duyuru).
Invite your players to comment on your server’s promotion thread with their in-game nicknames (Discord, website or in-game announcement).
- Yorumlar kontrol edildikten sonra sabit konu ve anasayfa öncelikli gösterim hakkınız aktif edilir.
Once the comments have been reviewed, your sticky thread and homepage priority placement are activated.
Kurallar Rules
- Yorumlar gerçek oyunculara ait olmalı; her oyuncu tek hesapla ve kendi nickname’iyle yazmalıdır.
Comments must come from real players; one account per player, under their own nickname. - Kopyala-yapıştır, tekrar eden veya bot yorumları etkinlik dışı sayılır ve kazanılan hakları geri alır.
Copy-paste, repeated or bot comments do not count and cancel the benefits. - Oyuncular sunucu hakkındaki görüşlerini özgürce yazabilir; yalnızca olumlu yorum şartı yoktur.
Players may share their honest opinion; positive-only comments are not required.
Kullanabileceğiniz Logolar
Available LogosSitenizin tasarımına en uygun seçeneği kullanabilirsiniz.
Choose the option that best matches your website design.
| White + Black Shadow | Black + White Shadow | Original Color Icon Logo | Original Full Color Logo |
|---|---|---|---|
|
|
|
Ekler
Son düzenleme: