RemoPanel

Yeni üye
SİLKROAD EDİTÖR
PANEL SERVİSİ
SUNUCU FİRMASI
RemoPanel Silkroad private server web sitesi - Tasarım 16

RemoPanel, vSRO ve iSRO Silkroad private server'lar için yönetim paneli (admin) ve kullanıcı paneli sunan hazır bir web panel çözümüdür; kendi SQL Server'ınıza dakikalar içinde otomatik kurulur. Bu konuda panelin özelliklerini ekran görüntüleriyle, 19 hazır tasarımı, fiyatları ve GamePVPs üyelerine özel %25 indirimi bulabilirsiniz.

GamePVPs üyelerine özel %25 indirim​

RemoPanel'de 3 ay ve üzeri alımlarda herkese %20 indirim uygulanır. GamePVPs üyeleri için bu oran %25'tir.

İndirimden yararlanmak için:
  1. Bu konunun altına yorum yazın.
  2. WhatsApp'tan GamePVPs üyesi olduğunuzu belirterek sipariş verin: WhatsApp'tan yazın

RemoPanel nedir?​

RemoPanel, Silkroad private server sahiplerinin sunucularını tek ekrandan yönetmesi için geliştirilmiş bir Silkroad panel sistemidir. Oyuncular bakiye yükleme, web market ve hesap işlemlerini kendi panellerinden yapar; siz de oyuncu, karakter, oran ve oyun içi düzenlemeleri yönetim panelinden yönetirsiniz. 2016'dan beri Silkroad sunucularına hizmet veriyor.

Kayıttan yayına dört adım:
  1. Hesabınızı açın: remopanel.com'da kayıt olun, sunucunuzu ekleyin; paketinizi ve tasarımınızı seçin.
  2. SQL bilgilerinizi girin: Sunucu adresi ve SQL kullanıcısı. Bağlantı test edilir, şifreniz şifreli saklanır.
  3. Otomatik kurulum: Panel ve RemoLogger veritabanları SQL Server'ınızda yaklaşık 5 dakikada oluşturulur.
  4. Yayına alın: Ödeme onaylanınca paneliniz kendi alan adınızda ya da adınız.remopanel.com adresinde açılır.

• Kendi SQL Server'ınıza kurulur; Account, Shard ve Log veritabanlarınıza dokunulmaz.
  • Dosya yükleme ya da elle veritabanı kurulumu yoktur, her şey müşteri panelinden yönetilir.
  • Kendi alan adınızı bağlayabilirsiniz; Cloudflare uyumludur.
  • 7/24 destek, Türkçe ve İngilizce.

Yönetim paneli (Admin Panel) ve kullanıcı paneli (User Panel)​

RemoPanel yönetim paneli - Silkroad vSRO admin panel ekranı

Yönetim paneli: Oyuncular, karakterler, cezalar, market, ödemeler, oyun oranları ve oyun içi düzenlemeler tek ekranda. Demo: panel1.remopanel.com/admin

RemoPanel kullanıcı paneli - Silkroad oyuncu paneli, bakiye yükleme ve web market

Kullanıcı paneli: Bakiye yükleme, web market, hesap işlemleri, çarkıfelek, slot ve destek bildirimleri. Demo: panel1.remopanel.com/user

Demo panellerin giriş bilgileri giriş sayfasında yazılıdır.

Özellikler (ekran görüntüleriyle)​

Oyun içi düzenlemeler​

RemoPanel oyun içi düzenleme - unique çıkma noktası, NPC ve mob drop ayarları

Unique çıkma noktaları, NPC'ler ve mob dropları panelden tek tıkla düzenlenir; değişiklik doğrudan oyun veritabanına yazılır.
  • Unique çıkma noktası ekleme ve çıkma süresini ayarlama
  • NPC yerleştirme ya da kaldırma
  • Moba drop ekleme ve item izinlerini düzenleme

Oyun oranları​

RemoPanel Silkroad oyun oranları - job, FGW, Magic POP ve alchemy oranları

Job, FGW, Magic POP, ekipman ve SoX oranlarını tek ekrandan artırın ya da azaltın.
  • Drop ve fiyat oranları kart kart
  • +1 ile +12 arası alchemy oranları, seviye seviye
  • Stone tutma oranı

Oyuncu ve karakter yönetimi​

RemoPanel oyuncu ve karakter yönetimi - item, gold ve skill point verme

Karakteri açın, gereken işlemi menüden seçin; oyuncunun oyuna girmesini beklemenize gerek yok.
  • Item, gold ve skill point verme
  • İsim değiştirme, ışınlama, skill ve stat sıfırlama
  • Job, guild ve FGW cezalarını kaldırma

Web market ve ödemeler​

RemoPanel Silkroad web market - sepet ve E-pin, Paywant, Hipopay ile bakiye yükleme

Kategoriler, sepet ve bakiye yükleme aynı yerde; satın alınan ürün seçilen karaktere teslim edilir.
  • 5 ödeme yöntemi: E-pin, Paywant, Hipopay, Maxicard ve Hipocard
  • Sepet ve teslim edilecek karakter seçimi
  • Satın alma geçmişi yönetim panelinde

Çarkıfelek ve slot​

RemoPanel çarkıfelek ve slot - Silkroad oyuncu paneli şans oyunları

Oyuncular şans oyunu kredisiyle çark çevirir ya da slot kolunu çeker. Ödülleri, kazanma ağırlıklarını, fiyatı ve çevirme sınırını siz belirlersiniz; kazanılan ödül seçilen karaktere teslim edilir. Item, Silk, TL, Gold, Skill Point, unvan ve kredi ödülleri verilebilir.

Online kalma ödülü​

RemoPanel online kalma ödülü - oyunda kalan karaktere otomatik ödül

Belirlediğiniz süre boyunca kesintisiz oyunda kalan karakterler ödülünü kendiliğinden alır; oyuncunun siteye girmesine gerek yoktur. Her 60 dakikada bir ya da seçtiğiniz aralıkta, en düşük level şartıyla; paket ya da ağırlığa göre sürpriz ödül.

Sıralamalar (rank sistemleri)​

RemoPanel Silkroad rank sıralamaları - player, guild, unique ve PvP sıralaması

Player, guild, union, unique, PvP, honor ve meslek sıralamaları ilk üç podyumuyla gelir. Her karakterin ve guildin kendi sayfası vardır; ekipman, puanlar ve kesilen unique'ler tek bakışta görünür. Canlı unique ve PvP akışı da sitede yer alır.

Tasarım ayarları​

RemoPanel tasarım ayarları - Silkroad sitesini kod yazmadan düzenleme

19 hazır tasarımdan birini seçin, anasayfa bölümlerini sürükleyip sıralayın, istemediğinizi kapatın. Afişler, renkler, arka plan videosu, efektler ve müzik panelden değişir.

Yetkililer ve işlem kayıtları​

RemoPanel yetkili yönetimi - yönetici izin paketleri ve IP kısıtı

Kısıtlı yetkili yöneticiler yalnızca seçtiğiniz bölümleri görür. Dokuz izin paketi, yönetici başına IP kısıtı ve paneldeki her işlemin kimin yaptığı ve hangi IP'den yapıldığıyla kaydı tutulur.

Etkinlik takvimi (SMC schedule'dan gelen etkinlikler ve canlı geri sayım) da pakete dahildir. Tüm özellikler: remopanel.com/panel-ozellikleri

19 hazır tasarım: canlı demolar​

Tasarımı sonradan yönetim panelinden tek tıkla değiştirebilirsiniz. Renk ve logo uyumlu özel tasarım (Bespoke Panel) da hazırlanır. Aşağıda altı örnek var; görsele tıklayarak demoyu açabilirsiniz.

RemoPanel Silkroad panel tasarımı 19 - canlı demo
RemoPanel Silkroad panel tasarımı 18 - canlı demo
RemoPanel Silkroad panel tasarımı 15 - canlı demo
RemoPanel Silkroad panel tasarımı 13 - canlı demo
RemoPanel Silkroad panel tasarımı 11 - canlı demo
RemoPanel Silkroad panel tasarımı 10 - canlı demo

Tüm demolar: 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 13 · 14 · 15 · 16 · 17 · 18 · 19 — hepsi bir arada: remopanel.com/demo-panelleri

Fiyatlar​

PaketAylık3 ay ve üzeri (%20)GamePVPs üyelerine (%25)
Silkroad Panel (Admin & User Panel)40$32$ / ay30$ / ay
Server Select Index (çoklu sunucu giriş sayfası)15$12$ / ay11,25$ / ay
Bespoke Panel (özgün tasarım)Proje bazlıTeklifTeklif

Paketler en az 3 aylıktır. Silkroad Panel paketine tüm modüller dahildir: yönetim ve kullanıcı paneli, 19 hazır tasarım, web market ve 5 ödeme yöntemi, çarkıfelek ve slot, online kalma ödülü, oyun içi düzenlemeler, oyun oranları, sıralamalar, yetkililer ve kayıtlar, otomatik kurulum, barındırma ve güncellemeler. Güncel liste: remopanel.com/fiyatlar

Silkroad server kurulumu, database ve sunucu kiralama​

Henüz sunucunuz yoksa RemoPanel ekibi vSRO ya da iSRO dosyalarıyla sunucuyu baştan sona kurar: SQL Server, server files, guard ve filtre kurulumu, CAP'e ve konsepte göre hazır database ve RemoPanel bağlantısı. Kendi sunucunuzu kullanabilir ya da Fransa lokasyonlu VDS kiralayabilirsiniz. Ayrıntılar: Silkroad Server Kurulumu

Sık sorulan sorular​

Kurulum ne kadar sürer?
SQL Server bilgilerinizi girdikten sonra otomatik kurulum genellikle birkaç dakikada tamamlanır. Ödeme onaylanınca paneliniz aynı gün yayına alınır.

Oyun veritabanlarıma (Account, Shard, Log) dokunuluyor mu?
Hayır. Kurulum yalnızca Panel ve RemoLogger veritabanlarını oluşturur; oyun veritabanlarınız yeniden kurulmaz ve değiştirilmez. Oyun verisi yalnızca yönetim panelinden sizin yaptığınız işlemlerle değişir.

Alan adımı nasıl bağlarım?
Müşteri panelinde alan adınızı yazıp DNS'te A kaydını gösterilen IP adresine yönlendirirsiniz. Cloudflare kullanıyorsanız proxy açık kalabilir; SSL/TLS modu "Flexible" olmalıdır. Alan adınız yoksa adınız.remopanel.com adresi hazır verilir.

Tasarımı sonradan değiştirebilir miyim?
Evet. Yönetim panelinde Site Ayarları'ndan hazır tasarımlardan birini seçebilir; renkleri, görselleri ve metinleri Tasarım Ayarları'ndan düzenleyebilirsiniz.

Ödeme nasıl yapılır?
Müşteri panelinde sunucunuzun sayfasından sipariş oluşturursunuz; ödeme bilgileri WhatsApp üzerinden iletilir. Ödeme onaylanınca süreniz başlar ve paneliniz yayına alınır.

Tüm sorular: RemoPanel S.S.S.

Sipariş ve iletişim​

GamePVPs'e özel %25 indirimden yararlanmak için bu konunun altına yorum yazmayı unutmayın.

İlgili konular​

Ekler

• remoadslogo.png
    remoadslogo.png
    19.7 KB · Görüntülenme: 115
Son düzenleme:
Geri
Başa dön