ÇÖZÜM #1:
Güvenlik duvarını ve anti-virüs programınızı devre dışı bırakın.
Adım 1: “Çalıştır”ı başlatın.
Adım 2: wf.msc yazıp “enter”a basın.
Adım 3: Windows Güvenlik Duvarı Özellikleri ne tıklayıp “Güvenlik Duvarı Durumu”nu kapalı olarak ayarlayın
Adım 4: Etki Alanı Profili , Özel Profil , Ortak Profil için de aynı adımları izleyip hepsini kapalı durumuna getirin.
-Sorun hala devam ediyorsa lütfen Yönlendirici Güvenlik Duvarınızın kapalı olduğundan emin olun.
ÇÖZÜM #2:
Adım 1: sro_client.exe’ ye sağ tıklayın.
Adım 2: En alttaki seçenekte “Özellikler” kısmını açın.
Adım 3: “Uyumluluk” bölümüne gelin.
Adım 4: Uyunluluk modundan “Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu” nu seçin.
Adım 5: Windows 7’ yi seçin ve onaylayın.
CLIENT DIDN'T SEND HWID!! PROBLEMİ
Güvenlik duvarını ve anti-virüs programınızı devre dışı bırakın.
Adım 1: “Çalıştır”ı başlatın.
Adım 2: wf.msc yazıp “enter”a basın.
Adım 3: Windows Güvenlik Duvarı Özellikleri ne tıklayıp “Güvenlik Duvarı Durumu”nu kapalı olarak ayarlayın
Adım 4: Etki Alanı Profili , Özel Profil , Ortak Profil için de aynı adımları izleyip hepsini kapalı durumuna getirin.
-Sorun hala devam ediyorsa lütfen Yönlendirici Güvenlik Duvarınızın kapalı olduğundan emin olun.
ÇÖZÜM #2:
Adım 1: sro_client.exe’ ye sağ tıklayın.
Adım 2: En alttaki seçenekte “Özellikler” kısmını açın.
Adım 3: “Uyumluluk” bölümüne gelin.
Adım 4: Uyunluluk modundan “Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu” nu seçin.
Adım 5: Windows 7’ yi seçin ve onaylayın.
CLIENT DIDN'T SEND HWID!! PROBLEMİ
ÇÖZÜM #1:
İlk olarak lütfen bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyiniz.
İkinci olarak Electus’un bulunduğu klasörün Electus.dll içerdiğinden, anti-virüs veya güvenlik duvarı tarafından silinmediğinden emin olunuz.
Eğer silinmişse, lütfen anti-virüs ve güvenlik duvarından klasöre dışlama ekleyip Electus.dll’yi klasöre zip’ten tekrar çıkartın.
İkinci olarak Electus’un bulunduğu klasörün Electus.dll içerdiğinden, anti-virüs veya güvenlik duvarı tarafından silinmediğinden emin olunuz.
Eğer silinmişse, lütfen anti-virüs ve güvenlik duvarından klasöre dışlama ekleyip Electus.dll’yi klasöre zip’ten tekrar çıkartın.
ÇÖZÜM #2:
Problem hala devam ediyor çözülmemiş ise bilgisayar isminizi “İNGİLİZCE” harf ve numaralar kullanarak özel bir isim ile değiştirin, Türkçe ve Arapça harflerden uzak durunuz.
Adım 1: Çalıştırı açınız (Başlat + R )
Adım 2: sysdm.cpl bu komutu kopyalayıp yapıştırın.
Adım 3: Değiştir’e tıklayınız.
Adım 4: Bilgisayar adını başka bir isme dönüştürün.(Rakam opsiyoneldir isterseniz kullanabilirsiniz.)
Adım 5: Tıklayın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Adım 1: Çalıştırı açınız (Başlat + R )
Adım 2: sysdm.cpl bu komutu kopyalayıp yapıştırın.
Adım 3: Değiştir’e tıklayınız.
Adım 4: Bilgisayar adını başka bir isme dönüştürün.(Rakam opsiyoneldir isterseniz kullanabilirsiniz.)
Adım 5: Tıklayın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
ÇÖZÜM #3:
Electus.dll'nin oyun klasörünüzde olduğundan emin olun. Silinmişse, antivirüsünüzü devre dışı bırakın ve tekrar çıkarın.
Klasörünüzdeyse ve hala çalışmıyorsa, bu sürümü RAR dosyasından oyun klasörünüze çıkarın.
Klasörünüzdeyse ve hala çalışmıyorsa, bu sürümü RAR dosyasından oyun klasörünüze çıkarın.